Komarnici

Home Proizvodi Komarnici

Komarnici Rolo

Rolo komarnik predstavlja najčešće upotrebljavan i vrlo trajan sustav za zaštitu od insekata. Najprimjereniji je odabir ako je potreban jednostavan i čest pristup vanjskim prozorskim policama uz često otvaranje komarnika, primjerice zbog uzgoja cvijeća. Dizanje i spuštanje iznimno je jednostavno, pri čemu se mreža pomiče po vodilicama i navija se na cijev, montiranu u aluminijskom ormariću. Ugradnja je također jednostavna i zahtijeva vrlo malo prostora.

Rolo komarnici otvaraju se okomito i horizontalno. Mogu biti samostalni ili gotovo neprimjetno integrirani u vanjska sjenila (rolete i žaluzine). Uglavnom ih je moguće dodati i u već postojeća vanjska sjenila.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

Komarnici Plisirani

Plisirani komarnici novost su u našoj ponudi. Njihove su prednosti jednostavna upotreba, izdržljivost te jednostavno čišćenje i održavanje. Primjenjuju se za zatvaranje većih otvora, poput kliznih vrata. Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

Komarnici Fiksni

Fiksni su komarnici najjednostavnije rješenje za zaštitu od neželjenih insekata s najpovoljnijom cijenom. Prikladni su za postavljanje na prozore kroz koje nije potrebno pristupati vanjskoj prozorskoj polici. Odlikuju se trajnošću te jednostavnom montažom i demontažom. Gotovo nevidljiva mreža od staklenih vlakana napeta je u aluminijskom okviru (25 x 11 mm). Mreža je otporna na vanjske vremenske utjecaje, minimalno smanjuje protok zraka i za okvir je pričvršćena gumiranom cijevi.

Fiksne je komarnike moguće izraditi i u nestandardnim i nepravilnim oblicima, primjerice za prozore pod kosinom.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.