Rolete

Rolete su izvrstan izbor jer pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja, štite vašu privatnost i pridonose toplinskoj i zvučnoj izolaciji vašeg doma ili poslovnog prostora. Jednostavno se ugrađuju na novogradnje ili na već postojeće objekte te zahtijevaju minimalno održavanje. U ponudi je nekoliko vrsta roleta s mogućnošću mnogobrojnih kombinacija boja lamela, ormarića, vodilica i letvica.

Rolete omogućuju izvrsnu zaštitu od različitih vanjskih utjecaja i neželjenih pogleda. Pomoću roleta moguće je potpuno zamračiti prostor, a ujedno pružaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Protuprovalne rolete nude dodatnu sigurnost, a rolete s integriranim komarnicima sprječavaju ulazak neželjenih insekata u prostorije.

Naše su rolete vrlo otporna sjenila i prikladne su za sve novogradnje. S obzirom na to da ih je jednostavno montirati i demontirati, mogu se ugraditi i na već postojeće fasade. Održavanje je vrlo jednostavno, roletama je potrebno samo povremeno čišćenje.

Prilagođavamo se vašim potrebama

Sve vrste roleta možemo kreirati prema vašim željama. Osim odabira izgleda roleta, moguće je ugraditi komarnike i odrediti način upravljanja – pomoću automata, monokomandne palice i električno (s prekidačem, daljinskim upravljačem ili programskim satom).

U ponudi imamo sljedeće vrste roleta: predprozorske vidljive rolete, predprozorske nadžbukne rolete, nadprozorske rolete i protuprovalne rolete.

Možete odabrati cjenovno povoljnije rolete od PVC lamela ili se odlučiti za rolete s aluminijskim lamelama punjenima poliuretanskom pjenom.

PVC lamela, ALU lamela punjena poliuretanskom pjenom, 39 mm i ALU lamela punjena poliuretanskom pjenom, 43 mm.

Roleta: veličina ormarića (širina = visina): 137 mm, 165 mm, 180 mm

Roleta s komarnikom: veličina ormarića (širina = visina): 150 mm, 165 mm, 180 mm

Rolete Podžbukne

Predprozorsku podžbuknu roletu 90° karakterizira ravan donji servisni pokrov, koji je izrađen od ekstrudiranog aluminija i nije vidljiv sa strane. Na objekt se ugrađuje u slučajevima kada roletama ne želimo dodatno utjecati na vanjski izgled fasade.

Rolete Predprozorske

Predprozorska vidljiva roleta jedna je od najprodavanijih vrsta roleta. Uz funkcionalnost, koja je jednaka kao kod svih roleta, odlikuje je prije svega pristupačna cijena. Ormarić rolete sastavljen je od dva dijela: stražnjeg i prednjeg servisnog poklopca, koji je zakrivljen pod kutom od 45°. Možete odabrati cjenovno povoljnije rolete od PVC lamela ili se odlučiti za rolete s aluminijskim lamelama punjenima poliuretanskom pjenom.

Rolete Nadprozorske

Roleta s PVC nadprozorskim ormarićem MEDITERRANEO odlikuje se, mogućnošću ugradnje zaštite protiv insekata, mogućnošću vidljive i nevidljive (podžbukne) ugradnje, odličnom sposobnošću izolacije, snažnijom konstrukcijom te jednostavnom i ekonomičnom ugradnjom. S ormarićem dimenzija 220 mm x 190 mm, prikladna je za ugradnju na sve vrste prozora. U roletne ormariće moguće je jednostavno ugraditi i motorne pogone i elektroniku za rolete.